سفارش تبلیغ
صبا ویژن
قاعده ی اساسی برای صحبت کردن - مسجد فارق اعظم


درباره نویسنده
قاعده ی اساسی برای صحبت کردن - مسجد فارق اعظم
عبداسلام
سلام من آرمین هستم ساکن شهر سنندج شهرک 5آذر امیدوارم با کمک مردم خیر ساخت این مسجد هر چه زودتر به اتمام برسه.
آی دی نویسنده
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
شهریور89


عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
قاعده ی اساسی برای صحبت کردن - مسجد فارق اعظم

آمار بازدید
بازدید کل :2168
بازدید امروز : 1
 RSS 

                                                     قاعده ی اساسی برای صحبت کردن

1-ازصحبت در موضوعات شخصی خودداری کن،درباره گرفتاریهای داخلی ومشکلات فامیلی کمتر سخن بگو،زیرا صحبت درباره موضوعات علمی،هنری،تاریخی ،بهداشت واخبار خارجی و داخلی شنونده را مجذوب میکند و به او فایده معنوی میرساند


2-صحبت را منحصربخود مکن،گرچه ممکن است خوش بیان و شیرین زبان باشی،ولی اگرمجال صحبت بدیگران ندهی از سخنان تو خسته خواهند شد.


3-بسخنان دیگران طوری اعتراض مکن که تصورکنند آنها را کاملا" دراشتباه میدانی.بهتر از برای اعتراض بگوییم:من چندان با گفته شما موافق نیستم.زیرا با اعتراض شدید حس نفرت متکلم را علیه خود برمی انگیزیم.


4-دراثنای صحبت،کلام دیگران را قطع مکن...هیچ چیزی درنزد متکلم ملالت آورتر از آن نیست که کلام او را قطع و حواسش را پرت کنیم.


5-ناگهان موضوع بحث را تغییر مده.زیرا بعضی شنوندگان با دقت تمام بسخنانت گوش میدهندتا از گفته هایت نتیجه بگیرندواگر ناگهان موضوع جدیدی راکه با موضوع قبلی هیچگونه ارتباطی ندارد مطرح کنی شنونده را ناراضی خواهی نمود.پس بهتراست بین دو موضوع چند دقیقه فاصله قائل شوی تا مجال پیداکند تا آنچه شنیده را دریابد.


6-به آنچه گفته میشود با دقت گوش بده،زیرا بااین امر نظر متکلم را بخودجلب خواهی نمود.متکلم اصولا" به شنونده نگاه میکند،اگر دید نگاه به طرف جای دیگری باشد تصور میکند که به او بی اعتنایی میشود.

7-اگرمتکلم موضوع صحبت خودرا به علتی تغییر داد،سعی کن با لحنی آرام و غیر زننده اورا متوجه موضوع نمایی.مثلا" از او بخواهی که درباره فلان جمله که قبلا" ذکر کرده توضیح بدهد،این امر به او میفهماند که تو صحبتهای اورا کاملا" شنیده ای.
8-هرگز بطور تاکید چیزی را بیان نکن ولو اینکه درباره حقایق صحبت نمایی.بهتر است صحبت را اینگونه شروع کنی:چنین بنظرم میرسد ویا آیا ممکنه که... .

9-واضح و شمرده صحبت کن،پیش از سخن گفتن درباره موضوعی که میخواهی بیان کنی فکرکن تا آماده پاسخ دادن به هر اعتراضی باشی.زیاد مطالعه کن،بسیارگوش بده تا پیوسته معلومات و اطلاعاتت زیاد شود.


10-از صحبت در موضوعهایی که یاس و ناامیدی دربردارد پرهیزکن وهرگز انتقادی که منظور بدی درآن هست مکن و از سخنانی که ترس و اضطراب و استرس ایجاد میکند خودداری کن



نویسنده : عبداسلام » ساعت 5:56 عصر روز شنبه 89 شهریور 27